Kontoret

Glömde berätta att Sara börjar få ordning på sitt kontor nu, eller det är ordning nu. Det har blivit så fint så, och jag har lovat Tove att jag ska ta kort nästa gång jag är där så att ni ska få se hur det ser ut, men tills vidare så bjuder jag på ett par bilder från när jag, Sara och Alexander började röja lite i söndags! Men det är så fint nu, kan säga att det ser ut som ett kontor nu och inte något åt förrådshållet som det gjorde tidigare!



Nu säger jag godnatt för idag!

//Amanda

Bilder från DÅMet

Här kommer de lovade bilderna, efter några dagar, men nu kommer de verkligen påriktigt. Och som jag sa igår, är det någon som inte vill vara med på någon av bilderna säg bara till vilken bild det är så tar vi självklart bort den. Men jag orkar tyvärr inte skriva några bildtexter för att det är ändå ganska många bilder.

Klicka på bilderna för att förstora dem!



Avslutande så får ni en bild på när Tove presenterade Hum!

 

//Amanda


bilderna..

Bilderna är på G, mitt internet slutade bara fungera idag och har inte tid just nu att fixa med det för risken är att det bara blir halvgjort då för att jag somnar med huvudet på tangentbordet. Så för alla er som har väntat på bilderna idag, så jag ber om ursäkt att jag inte kunde hålla mitt löfte, men ska göra mitt bästa för att få ut dom någon gång under dagen imorgon.
Och om det då är någon som finns med på någon bild men som inte vill det så är det bara att ni slänger iväg en kommentar om ni vill att vi ska ta bort den så gör vi självklart det.

Det var allt jag hade att säga den här gången så ni inte undrar varför bilderna dröjer så!

//Amanda

DÅM

Det är Söndag och DÅMet är slut sedan flera timmar tillbaka. Nöjd efter en lång intensiv helg med underbara UNFare drog jag mig hemmåt och har inte haft orken att blogga förräns nu.
Helgen har varit lika bra som jag föreställt mig om inte bättre till och med. Det har varit en väldigt intensiv helg men det har varit grymt roligt ändå. Och det är fruktansvärt roligt att det var så många som kom.

I lördags drog vi då igång vårat årsmöte vid 10 tiden som vi senare avslutade vi 4 tiden tror jag, om jag inte minns helt fel. Årsmötet var bra, livliga diskussioner, ibland kanske lite för livliga men det är roligt att folk tycker till saker och ting. Det är bättre än att det inte sägs något alls.
Vi har valt en ny Styrelse som under året 2010 ser ut på följande sett: Tove, distriktsordförande, Amanda vice distriktsordförande, Erik kassör, my sekreterare, Malin, Jacob och Elin ledamöter. Jag tror att det kommer bli en superbra styrelse. Det kommer bli ett bra år känner jag på mig.
Lördagskvällen spenderades på Megazoone både på fortet och lazerdome. Och ja, vad tyckte ni om det? För mig som inte deltog i just de momenten alltså.
Senare på kvällen blev det fruktsallad och glass , även filmvisning eftersom filmen som visades på fredagen aldrig hann ses klart så såg vi klart den.
Ja, söndagen var städdag och säga hejdå till alla efter helgens läger innan de som skulle med bussar fick fritid innan de skulle mötas på busstationen.
Detta var då lite av hur helgen var och vad vi gjort. Har jag glömt något är det bara att säga till.

Bilder är tagna, massor av dom dessutom och dom kommer att komma upp här på bloggen, men inte just nu för jag ska nog lägga mig nu tror jag.

Efter att en del av deltagarna gett sig ut på stan började jag, Alexander och Sara att fixa röja lite på hennes kontor, och med det menat att det är betydligt mycket mindre rörigt där nu än vad det varit tidigare. Och bättre kommer det att bli!

Tack alla härliga UNFare för en grymt rolig helg!

//Amanda

Citat från DÅM!!

- "Jag blåste för hårt, kinden sprack litegrann.." //Tove
- "Just ja, du har ögon!"//Nina

DÅM

Hejsan alla glada människor där ute!
Jag sitter just nu på UNFkontoret och det är väldigt tyst just nu om man jämför med vad det varit tidigare ikväll. Som ni kanske vet har våran DÅMhelg börjat nu och aktiviteterna är i fullgång. Just nu befinner sig deltagarna ute och leker antagligen någon lek eller köper godis. Senare blir det nog filmvisning och kvällsfika.
Kvällen har rullat på bra och vi har haft femkamp med deltagarna, tyvärr finns det inga bilder från det och jag väntar gärna med att lägga ut bilderna tills jag vet om det finns någon som verkligen inte vill vara med här på bloggen.

Något som vi absolut inte får glömma bort att göra är att presentera Hum för alla så de vet vem han är. Han måste ju komma igång med sitt liv som UNFmaskot för UNF västerbotten.
Men nu kommer deltagarna tillbaka och då kan jag inte sitta här och uppdatera bloggen. Men ni lär få fler uppdateringar från oss i helgen!

//Amanda

Inför DÅM

Idag har jag hjälpt Sara på kontoret, större delen av dagen i alla fall. Fyllde i papper som skulle redovisas till NBV och ordnade en del inför DÅMet som börjar imorgon. Ja, det var inte det enda vi hann med. Hann gå och käka pizza och dricka Japanskt körsbärs thé också.
Imorgon blir det en hel del arbete inför DÅMet, vilket inte är så konstigt. Det är cirka 30 personer anmälda till DÅMet i helgen, vilket vi verkligen tycker är superroligt!
Jag tror att det här kommer bli en superbra helg! Och jag hoppas att ni andra tycker detsamma också!

Vi kommer antagligen fota en del under helgen, så vi får se om det kommer upp några bilder. Det skulle ju faktiskt vara roligt om vi fick upp lite bilder från något UNFarrangemang här på bloggen, men den har ju som sagt inte funnits så länge.

Här har vi då våran konsulent Sara och hennes fina kladdkaka som jag och Tove bakat!

 

//Amanda



kladdkaksätande och planering

Just nu sitter jag själv kvar på kontoret, både Sara och Tove har gått och jag ska strax gå och pröva en kamera.
Så jag tänkte att jag kunde passa på att blogga lite medans jag väntar.

Som jag sa tidigare så bakade jag och Tove kladdkaka igår, och för er som undrar vad vi bakade till så bakade vi den till Sara. Med andra ord en vegansk kladdkaka. Så idag när hon kom till kontoret hade jag ställt den på hennes dator och Hum stod bredvid.
Som jag sa igår var det bara några små detaljer som vi skulle fixa till innan den var klar, och precis som jag lovat kommer ni att få se en bild på det resultatet senare, men den här datorn kunde inte läsa av mitt minneskort :(

Jag, Tove och Sara har även suttit och planerat en del inför DÅMet som är i helgen. Så det blev både kladdkasätande och planerade, superbra kombination.

Vi tycker förresten att det är superroligt att det är så många som läser våran blogg! Fortsätt med det och sprid den gärna vidare!

//Amanda

Detta är då våran kladdkaka!:D


kladdkaksbak

Idag är det tisdag, dagen efter Hums födelse som Tove tidigare skrev. Vi har idag varit ganska effektiva igen.
Jag och Tove träffades på kontoret vid 4 tiden för att baka en vegansk kladdkaka som jag tror är supergod.
Och för att vi skulle ha några bilder att publicera här på bloggen så dokumenterade vi det med Toves kamera!
Eftersom vi inte har ett fullt utrustat kök i våran lokal, det saknas lite småsaker där så fick vi springa till köket på nedervåningen och hämta lite köksredskap för att kunna baka våran kaka.
När vi väl hade satt igång flöt det på ganska bra och vi var klar ganska snabbt med den. Här nedan följer lite bilder på vårat kladdkaksbak, titta och njut!

Smeten måste röras om ordentligt!
Sedan i formen!
man gör vad man kan för att få ut så mycket som möjligt av smeten!
men när man varit så duktiga som vi så måste man faktiskt få slicka av redskapen!
(nästan) färdig!
Och ja! Diska måste man såklart också göra när man har bakat!

Ja, kladdkakan är inte riktigt klar ännu, bara några små detaljer som återstår, men det får ni se imorgon;)

//Amanda

Vem är Hum?

Hum (eller Humblebee som jag tycker är lite roligare) föddes igår, måndag. Klockan var ungefär 21.00 då Hum öppnade sina ögon och såg världen för första gången. Hum är ett resultat av lite viljestyrka, kreativitet och samarbete. Han är ännu inte erkänd som vår maskot men kan mycket väl komma att bli det så småningom.

Idag flyttade Hum in på kontoret, jag och Amanda var där på inflyttningsfest och fikade chokladbollsgegga med honom. Hum trivs utomordentligt bra. 


Ps. Jag tycker att hans sockar är rejält fina! ds. 

 

Tove 


Säg hej till Hum!




Måndag innan DÅM

Idag är det Måndag 22/3-10 vilket innebär att det bara är fyra dagar kvar till DÅMet, visst kommer ni?

Idag har jag och Tove i alla fall möte med VLN i eftermiddag, dock har jag inte en aning om vad, det känns bra. Sedan tycker jag precis som Tove att vi varit väldigt effektiva den senaste veckan nu när vi fått upp en blogg efter en del velande fram och tillbaka om vilket namn vi skulle välja innan vi hittade ett som passade bra. Och det är kul att det i alla fall är några som läser bloggen, första dagen hade vi ca 24 unika läsare. Ni får hemskt gärna kommentera här på bloggen om vad ni tycker också.

När jag är klar med Bildspelet kommer jag säkerligen lägga upp det här på bloggen, men jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag kommer nog göra en version som är klar tills DÅMet börjar på fredag och sedan en till, eller en utökad version det första som jag gör efter DÅMet med fler bilder. Och om det är någon som har bilder från olika UNF arrangemang som ni kan tänka er att ha med i bildspelet får ni väldigt gärna säga det =)

UNF gör världen bättre!

/Amanda

öasfjasö

Hej,
Jag och Amanda var båda extremt trötta och inte särskilt fantasifulla idag när vi skapade denna blogg. Men det kommer bättre inlägg, det kommer fler och det kommer definitivt bli bäst (åtminstone bättre än Kronoberg..). En annan sak som kommer bli bäst är vårt lilla bildspel, det är inte klart ännu men vi jobbar på det, det kommer bli finemang. Tyvärr slog vår trötthet till igen och vi gav upp för dagen, fortsättning följer. Jag och Amanda gasar på och satsar järnet, hittills har vi hunnit med både fik med Apberget.se, bloggskapande, smurfupptäckande på station, bildspelsmakeri och härnäst blir det möte med... ja det minns jag inte, men det blir nog bra.

Nu satsar vi - UNF Västerbotten ska synas i media och i världen!


poff

/Tove


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0