Åk på läger i Norrbotten!


Valet är över - men vår kamp fortsätter

Nu är valet över och jag misstänker att alla inte är riktigt nöjda med resultatet. Det finns säkert de som är ruskigt nöjda och sen finns det de som vill gräva ner sig under jorden tills nästa val 2014. Men vi, UNFare, vi har vår egen kamp som fortsätter oavsett vilket parti som styr. Vår kamp och vårt arbete mot en demokratisk och solidarisk värld fri från droger!

Det vi kan göra nu är att skriva insändare, prata med politikerna på både lokal och nationell nivå, samla in pengar till hjälporganistaioner, fortsätta vara så grymma som vi är och se till att alla vilka vi är och vad vi vill. För nu behöver vi påminna politikerna om hur det ser ut i dagens samhälle. De behöver höra ungas åsikter, för vi är ju trots allt framtiden. Vi behöver skrika ut att vi är less på denna alkoholkultur!

Så kom igen nu Bästerbottningar, nu kör vi så det ryker! Sikta högt och nå ännu högre!

Välkomstmässan

Den andra september var vi i UNF och Nykterhetsrörelsens scoutförbund på plats på Umeå Universitets välkomstmässa för de nya studenterna. Vi var där tillsammans med massa andra föreningar för att visa upp vilket brett och roligt föreningsliv det finns i Umeå, och så klart för att värva nya medlemmar! Man behöver ju faktiskt inte vara tonåring för att vara med i UNF, vi är ju till för alla nykterister upp till 25 år! Hur som helst så var det massor med trevliga människor som kom fram till vår monter för att snacka, käka bjudgodis och vara med i vår tävling. Många försökte också sno våra pennor eftersom det är vanligt med gratis pennor på sånna mässor. Vi försökte hindra dem, fast innan dagen var slut så fick jag lov att gå och köpa mer pennor så studenterna kunde fortsätta delta i vår tävlig. 8 stycken valde att gå med i UNF/IOGT-NTO på plats vilket kändes jätteroligt!

Kram från Konsulent-Sara


Tips till alla Umeåbor!


Kom på läger!


RSS 2.0