Länkar hit och länkar dit:

Om ni har lite att göra och tycker att den här blocken inte uppdateras tillräckligt snabbt för att fylla era behov så kommer här lite länkar:

www.linda.dusten.se - Vår ena förbundsordförandes blogg.

www.vidar.dusten.se - Vår andra förbundsordförandes blogg (aningen inaktiv..)

www.amandanordenberg.wordpress.com - Er kära distriktsordförandes blogg.

www.unf.blogg.se - UNF Västernorrlands blogg.

www.unfjamtland.se - Hemsida, blogg och forum för UNF Jämtland.


joyous.blogg.se - Er förra distriktordförandes blogg, alltså min!
(Just nu: En herres berättelser - en chockande följdserie i flera delar)


Och, just det, en annan rolig blogg som inte har något med UNF att göra men ändå tåls att läsas:  http://fredrik.cafe.se 



Va?!

What's up?  


Först och främst måste jag presentera UNF's nya förbundsstyrelse (alltså styrelsen för hela UNF). Det är Linda och Vidar som ordförande. Linda Adolfsson som sekreterare och Lina Boberg som kassör. Resterande ledamöter i styrelsen är Mårten Malm, Lovisa Bengtsson, Eric Tegnander, Karin Melbin, Ahmed Amin, Malin Thorson och Rasmus Åkesson.

Utöver detta tänkte jag tipsa om lite bloggar. Först ut är vår distriktsordförande Amandas blogg: amandanordenberg.wordpress.com . Därefter har vi förbundsordförande Lindas blogg: linda.dusten.se . Sist tänkte jag bara berätta att granndistriktet Jämtland har en ny hemsida med forum och allt: unfjamtland.se .

Hoppas ni alla har en riktigt fin sommar!
/tove

Kongressfest i Åre

Just nu pågår den största festen inom UNF!


400 UNFare samlade i Åre för att under en vecka partaja, få nya vänner och knyta kontakter över hela landet. Dessutom är det nu det bestäms om UNFs framtid. Vad som ska hända de närmaste två åren, vilka mål vi ska ha, vad pengarna ska användas till och mycket mer. Det är alltså nu det händer. Den viktigaste veckan det här året.

Nu formar vi framtiden!

Följ kongressdeltagarna på: http://twitter.com/#!/search/unf11
 


RSS 2.0